Gehalt

[geˈhalˀd] substantiv, fælleskøn

Indhold som er velfunderet og værdifuldt

Funktion + Æstetik

Gehalts grundsten er sammenspillet mellem funktion og æstetik. Det er en gennemgående dna, som findes i alle vores plakater. Vi arbejder altid med det udgangspunkt, at vores plakater skal tjene et egentligt formål og kunne bruges i hverdagen. Derfor gør vi en dyd ud af nøje at gennemarbejde det indhold, vi bruger på vores plakater i samarbejde med fagpersoner indenfor det givne felt.

Samtidig bestræber vi os på at designe plakater på et højt æstetisk niveau. Vi elsker det enkle og tidløse design, men forsøger samtidig at give plakaterne et udtryk, som har sjæl og kant. Dette spændingsfelt, i kombination med vores nøje udvalgte farver, giver et unikt formsprog, som passer ind i mange forskellige boligindretninger.


"Hos Gehalt designer vi plakater hvor funktion og æstetik går hånd i hånd. Fælles for dem alle er, at indholdet er nyttigt og kan bruges i hverdagen. De smukke og tidløse designs trækker både tråde til fortiden og nutiden og har sit eget unikke formsprog"

Morten Buch Lassen, grundlægger


Bæredygtighed

Gehalt er en bæredygtig virksomhed, som udvikler produkter af høj kvalitet. Vores plakater trykkes på Svanemærket 200 g. Amber Graphic-papir i København. Papiret er FSC- og PEFC-mærket, hvilket betyder, at du kan købe det med god samvittighed, da det er produceret under et bæredygtigt skovbrug. Ligeledes er vores rammer FSC-mærket og produceret i Danmark - nærmere bestemt på Møn.

Læs mere om vores papirkvalitet og rammer.